O familie întreagă a ajuns la Urgențe după ce au mâncat la Mc Donald*s din Zalău

O tânără mămică din Zalău, Larisa Dragoș, a făcut un denunț pe unul dintre cele mai mari grupuri de mămici de pe Facebook, unde acuză Mc Donalds Zalău. Tânăra spune că a consumat azi mâncare de la MC Donald s împreună cu mama și fetița ei, iar după câteva ore au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Zalău cu iritații și bube pe tot corpul.

Postarea pe Facebook – Larisa Dragoș: „Buna ziua ! Azi am consumat mancare de la MC Donald s din Zalau , eu , mama mea si fetita . Precizez ca a fost aceeasi mancare consumata de toate trei , mai exact nugget de pui . Dupa 2 ore am ajuns la spital cu iritatii si bube pe toata pielea , mancarimi si arsuri . Inclusiv pe scalp .
Aveti grija ! Meritati da-ti in judecata !”
Postarea a adunat repede peste 400 de reacții, comentarii și a devenit virală pe social-media. 
Ramo Amo spune că: „Da nui de mirare mai ști poate de când or fost expirate și ei a-și bat joc de omeni mama lor de jegoșii dracului ca baga oameni an spitale da pot manca copiii eii nu se gândesc deamar sa le fie”
Miki Michela:A pățit și fiu-meu și s-a lămurit nu mai mănâncă de la ei. Sandwich-urile nu mai sunt bun și coca cola este mereu apă”
Anamaria Magdas:Și eu cu soțul meu am pățit-o cu Mc Donald’ul,deși alta reacție…chiar merita da-ți in judecată!”
Nicolae Sever:Un lucru bun pentru că ai postat să nu mai pățească și alți oameni”
Adela Crisan:Protecția consumatorului anunțați”
Marian Stefan: „Ati pastrat bonul? O sa mergeti la DSV sa depuneti o plangere?”
Pentru corecta informare a publicului, am solicitat și un punct de vedere oficial din partea Spitalului Județean de Urgență Zalău pe care îl vom publica de îndată ce îl vom primi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *