O nouă ediție a proiectului ”Pregătește-te de grădi”, finanțat de CJ Sălaj

Intrarea copilului preşcolar în grupa mică, la grădiniţă, este un eveniment social important. Pentru ca procesul adaptării la noua situație să fie mai ușor, Grădinița cu Program Prelungit ”Căsuța cu Povești” Zalău organizează, în perioada 5 – 8 septembrie, cea de a doua ediție a proiectului ”Pregătește-te de grădi”, finanțat de Consiliul Județean Sălaj.
👨‍👧‍👦 Preșcolarii grupelor mici, alături de părinți și bunici, participă la atelierele de joacă și socializare, unde au ocazia de a face cunoștință cu ceilalți colegi preșcolari, respectiv cu doamnele educatoare și întreg colectivul grădiniței.
”De la locul său binestabilit de părinţi, printr-o trecere mai mult sau mai puţin bruscă, se trezeşte într-un mediu nou, de la care nu ştie ce să aştepte şi căruia nu ştie cum să-i răspundă. Ne dorim, prin acest proiect, ca prima zi de grădiniță să fie pentru preșcolari încă o zi de joacă, de noi experiențe și de aventuri alături de prieteni, iar adaptarea să fie cât mai ușoară”, au precizat coordonatorii proiectului.
🤝🏻 La deschiderea proiectului a participat și vicepreședintele Consiliului Județean Sălaj, Claudiu-Cristian Bîrsan: ”Felicit inițiatorii acestui proiect, care de la prima ediție s-a dovedit a fi unul de succes, și cred că ar trebui replicat în toate grădinițele, cel puțin din municipiu. Ne bucurăm că prin programele de finanțare derulate, Consiliul Județean Sălaj este parte activă a societății și vine în sprijinul dezvoltării noilor generații”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *