O persoană a decedat după ce a fost lovită de tren în apropiere de halta Stâna

În jurul orei 12.30, un echipaj Smurd de la Punctul de lucru Sanmihaiu Almasului a intervenit impreuna cu echipaje de la ISU Cluj pentru o persoana lovita de tren in tunelul de cale ferata nr. 1 Stana.

Forțele ajunse la locul solicitării au identificat o persoana cu leziuni incompatibile cu viata.  Circulatia feroviara este blocata pe firul 1 de circulatie.

Conform ISU Cluj, corpul bărbatului a fost secţionat în două, în zona toracelui, iar echipajele medicale sosite de urgenţă la faţa locului nu au mai putut face nimic decât să constate decesul.

„Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj au fost sesizați despre producerea unui accident feroviar într-un tunel din comuna Almaşu, județul Sălaj. La fața locului, polițiștii au stabilit identitatea persoanei, un bărbat de 52 de ani, din comuna Călățele. În urma evenimentului, din nefericire, bărbatul a decedat. În cauză se desfășoară cercetări pentru stabilirea stării de fapt și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat Beatrice Milonean, purtătorul de cuvânt ai IPJ Cluj, potrivit Info Huedin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *