O tânără mămică din Jibou a decedat în spital după ce i-a murit și pruncul în pântece

O tânără din Jibou, mamă a patru copii, s-a stins din viaţă în momentul în care se pregătea să nască. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru copilaș.

Tragedia a avut loc miercuri dimineață, iar potrivit celei mai mari unități spitalicești, tânăra s-ar fi prezentat la spitalul din Zalău, în urma evaluării medicale, bebelușul era deja decedat în pântece.

Medicii au încercat să scoată fătul, însă după intervenția chirurgicală, starea femeii s-a înrăutăți, a fost internată pe secți ATI și a decedat în aceiași zi puțin înainte de ora 20.00.

“Pacienta s-a adresat Unității de Primiri Urgențe la data de 10.01.2024, în jurul orei 05:35 cu suspiciunea declanșării travaliului. Evaluarea ginecologică a pus în evidență decesul intrauterin al fătului astfel că s-a intervenit chirurgical.

Încă de la prezentare starea clinico-biologică a pacientei a fost modificată, având în general o stare alterată pe perioada spitalizării. Postoperator pacienta a fost transferată în cadrul Secției ATI pentru monitorizare permanentă și tratament suportiv, însă din păcate, în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, pacienta decedează la ora 19:45 în urma unui stop cardio-respirator”, a declarat pentru presa locală Rodica Albert, managerul Spitalului Județean de Urgență Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *