OCPI continuă lucrările de cadastru general gratuit în alte opt comune din Sălaj

Continuă lucrările de #cadastru general la nivelul întregii unități administrativ-teritoriale (UAT), gratuit pentru cetățeni, în comunele #Lozna, #Ileanda, #Gâlgău, #Marca, #Ip, #Letca, #Benesat și #Năpradea. Finanțarea este asigurată din #fondurieuropene, prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 (#POR).
Reprezentanții #OCPISălaj au participat în perioada 25 – 26 ianuarie 2023, la întâlniri cu autoritățile locale din comunele LOZNA, ILEANDA, GÂLGĂU, MARCA, IP, LETCA, BENESAT și NĂPRADEA, precum și cu prestatorii lucrărilor de cadastru, pentru a analiza stadiul lucrarilor de înregistrare sistematică a imobilelor, conform contractelor de servicii încheiate între #ANCPI, în calitate de beneficiar și S.C. Total Bussines Land S.R.L și S.C. Cornel & Cornel Topoexim S.R.L., în calitate de prestatori.
La aceste întâlniri, participanții au discutat despre situațiile cu care se confruntă pe teren și au identificat soluții pentru rezolvarea problemelor și accelerarea lucrărilor de cadastru.
Reprezentanții #OCPISălaj au efectuat verificări în teren cu privire la realizarea măsurătorilor topografice de către prestatori.
Director OCPI Sălaj,
Sergiu PANIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *