OFICIAL: Prefectura a decis că de mâine se redeschid cafenelele și restaurantele din municipiul Zalău

Unitățile HoReCa din Zalău își vor relua activitatea, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului, anunță Prefectura Sălaj.
În urma ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sălaj din data de 8 februarie 2021, coordonată de prefectul Marcel Virgil Țurcaș, a fost adoptată Hotărârea CJSU nr. 18, prin care s-a decis ca începând cu data de 09.02.2021, unitățile HoReCa aflate pe raza municipiului Zalău își pot relua activitatea.
„Săptămâna aceasta înregistrăm o scădere a ratei de incidență a cazurilor pozitive de COVID-19, atât la nivelul județului Sălaj, cât și în Zalău. Este o veste îmbucurătoare, însă, trebuie să fim în continuare precauți, să respectăm măsurile impuse în pandemie, astfel încât noi, sălăjenii să avem de câștigat. Ne dorim să avem o viață normală, iar activitățile economice să fie reluate treptat, în condiții de siguranță”, a declarat Virgil Țurcaș, prefectul județului Sălaj.
Rata de incidență a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 se analizează săptămânal sau ori de câte ori este necesar la nivelul fiecărei unități administrativ teritoriale din județul Sălaj, măsurile urmând a fi actualizate cu aceeași frecvență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *