OFL Șimleu: Dăruiește din suflet să fie un pic mai bine pentru fiecare …..

Se apropie Craciunul . Colindam, ne bucuram . Dar, sa nu uitam ca lânga noi avem si oameni mai putin norocosi, oameni singuri, familii cu multi copii , vârstnici, pentru care Sfânta sarbatoare nu este un prilej de bucurie, este o zi umbrita de greutati.

De aceea, OFL Simleu prin vocea si aplecarea presedintei sale, doamna Eugenia Ilinca a reunit sufletele femeilor liberale cu dorinta de a aduce un zâmbet si în familiile vitregite de soarta . Astfel s-a nascut dorinta de a face un pachet cu bucate traditionale pentru masa de Craciun care sa ajunga în casele celor care le asteapta, ca un semn al recunoasterii celor aflati în nevoi. Pachetul pe care doamnele liberale l-au pregatit , va avea tot ce înseamna bucate de Craciun, începând de la traditionalele sarmale pe care le-au pregatit special pentru acest scop,pâna la cozonac, iar acolo unde sunt copii, nelipsitele dulciuri, bucuria celor mici.

Pentru a fi acolo unde este nevoie , pentru a fi aproape de acele suflete încercate de soarta,doamnele liberale au avut-o alaturi pe d-na Melinda Csepei, asistenta medicala comunitara , care este aproape de aceste suflete mereu , care cunoaste suferintele, greutatile, necesitatile lor. Comunitatea   trebuie sa cunoasca si sa recunoasca prezenta si necesitatea asistentei medicale comunitare pentru furnizarea de servicii integrate, medicale si sociale, flexibile si adecvate nevoilor beneficiarilor.

Şi eu, şi tu, şi el, şi ea,

Sub viscolirile celeste,

La noapte, ne vom transforma

În Moşi Crăciunii din poveste.

Biroul OFL Simleu Silvaniei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *