Orașul Jibou a găzduit în premieră lucrările Consiliului Politic Național TSD România

M

În perioada 27-29 mai, orașul Jibou a fost gazda Consiliului Politic Național al TSD România. Primirea invitaților a fost făcută de către președintele TSD Sălaj, Vlad Pașcalău – viceprimarul Orașului Jibou. 

Este pentru prima dată în istoria TSD Sălaj când un astfel de eveniment important și cu invitați din toată țara este organizat în județul Sălaj.

Evenimentul a avut loc la Grădina Botanică Jibou, unde au participat peste 30 de organizații de tineret din PSD, președintele TSD România, Mihai Ghigiu, europarlamentarul Victor Negrescu, președintele CJ Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, președintele PSD Alba, deputatul Radu Tuhuț, președintele PSD Cluj, Cordoș Alexandru, președintele PSD Satu Mare, Govor Mircea, președintele PSD Sălaj, Ionel Ciunt, deputatul Florian Neaga, primarul Jiboului, Dan Ghiurco, liderul Aleșilor Locali PSD Sălaj, primarul Dorel Liviu-Man.

Pe parcursul celor două zile au fost discutate problemele cu care se confruntă tinerii din România, au fost dezbătute mai multe programe care urmează să fie implementate la nivel național de către TSD România, au avut loc discuții cu seniorii social-democrați, schimburi de idei.


Jiboul a găzduit pentru prima oară ședința Consiliului Politic Național TSD România

„Au fost trei zile pline de energie, entuziasm și multă muncă. Așa a arătat întâlnirea Consiliului Politic Național al #TSD de la Jibou, județul Sălaj. 

Am discutat despre proiecte naționale pentru anul 2022, organizare internă și implicarea tinerilor sociali democrați în comunitățile locale. 

Mulțumesc colegilor pentru mobilizare și invitaților care ne-au fost alături în aceste zile! În numele întregii echipe mulțumesc gazdelor pentru organizarea exemplară! Vlad Pascalau Dan Ghiurco TSD Sălaj Viitorul sună bine! #NoulTSD #TSD #implicare”, transmite președintele TSD România, Mihai Ghigiu. 

„Sunt onorat că în calitate de președinte al TSD Sălaj, am găzduit la Jibou, ședință a Consiliului Politic Național TSD, organizată în premieră în județul Sălaj. Îmi propun ca din calitatea de lider al tinerilor sociali-democrați din Sălaj, să promovez pe cei mai valoroși, implicați și dedicați tineri sălăjeni.

În politică este loc pentru toată lumea și profit de această ocazie și invit toți tinerii să vină și să se implice în proiectul pe care îl coordonez – TSD Sălaj. Avem porțile deschise pentru tinerii care își doresc să învețe și să-și facă o carieră solidă în politică și administrație”, a declarat președintele TSD Sălaj, Vlad Pașcalău.


Primarul Dan Ghiurco către tineri: „Aveți în mine un aliat devotat și un prieten de nădejde”

„”Ce semeni în tinerețe, vei culege la maturitate.” 
Ma mandresc cu „pepiniera” de viitori oameni politici, de viitori lideri pe care ii are Organizatia de Tineret a Partidului Social Democrat. In cele trei zile petrecute la Jibou in cadrul Consiliului Politic al Tineretului Social Democrat, m-au molipsit cu energia, entuziasmul, pofta lor de viata si am fost placut surprins sa vad implicare si vointa de a face lucrurile in mod corect.
Dincolo de caracter, valori și modestie, am intalnit viitori lideri dedicati dezvoltării continue, tineri cu abilități de ascultare, comunicare, deschidere, curiozitate și un mindset de creștere. Competența profesională și capacitatea de a obține rezultate sustenabile și scalabile sunt numai două puncte de pornire la care trebuie adăugate caracteristicile menționate mai sus si pe care politicile de tineret ale Partidului Social Democrat le susține si cultiva!
Dragi tineri, vă doresc să nu va pierdeți niciodată entuziasmul, curajul si determinarea de a evolua constant si va asigur ca in subsemnatul aveti un aliat de nadejde si un prieten devotat!”, transmite primarul orașului Jibou, ing. Dan Ghiurco. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *