Organizația județeană de femei a PNL Sălaj a împărțit flori în Cehu Silvaniei

Data de 8 Martie, ziua în care celebrăm femeia, a fost marcată de doamnele liberale. Anul acesta au ales să aducă zâmbete și flori, dar și câte un tort doamnelor și domnișoarelor din Centrul Multifuncțional Cehu Silvaniei și de la Centrul pentru Persoane Vârstnice din oraș.
Doamnele liberale au fost încântate să se alăture tinerelor și doamnelor în poveștile lor de viață, să le asculte și să fie alături de ele.
Dana Crișan, președintele OFL Sălaj și consilier județean, și-a arătat sprijinul organizației și pentru alte acțiuni în aceste unități din oraș. Alături de doamne au fost și Paul Maghiu, administratorul public al județului, Ioan Blidar, viceprimarul orașului Cehu Silvaniei, și Chende Ioan, consilier județean.
Centrul Multifuncțional din Cehu Silvaniei, printre altele, are în vedere diminuarea numărului de tineri aflaţi în situaţia de a nu avea un adăpost şi creşterea calităţii vieţii tinerilor care au părăsit sistemul de protecţie a copilului şi nu dispun de mijloacele necesare pentru a se descurca singuri.
La mulți ani cu primăveri frumoase tuturor femeilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *