Organizația PSD Șimleu Silvaniei a împărțit flori doamnelor și domnișoarelor din oraș

8 Martie a fost o zi superbă, pentru că membrii PSD Șimleu Silvaniei care au trăit această sărbătoare a feminități din plin. Echipa PSD Șimleu, în frunte cu președintele Romeo Sabou, au pornit cu voie bună și cu flori pentru a le oferi femeilor din oraș, ocazie cu care le-au felicitat și  le-au mulțumit pentru că ele sunt cele care fac lumea mai echilibrată, mai bună, aduc sentimentul de cald sufletesc.
„Am colindat Șimleul cu o echipă de zece băieți hotărâți să facem binemeritatele complimente tuturor femeilor pe care le întâlnim. Pe lângă bucuria de a oferi gândul bun, am trăit de fiecare dată emoția surprizei plăcute din partea doamnelor și domnișoarelor, a zâmbetului șic pe care l-am primit de la fiecare, a sentimentului de complicitate la recunoașterea frumuseții și sensibilității femeilor din orașul nostru.
Am intrat să arătăm recunoștință și educatoarelor și învățătoarelor, în grădinițe și școli, în instituții, centre medicale și ateliere pentru femeile care au fost la serviciu. Și n-am ocolit nici florăria, unde angajatele care toată ziua doar au oferit flori altora au fost bucuroase să și primească, din partea noastră; ne-au spus clar că la asta nu se așteptau de 8 Martie.
Iar noi spunem că orice gând bun pentru comunitate se poate materializa. Dacă gândim și simțim unii pentru alții, dacă vrem să trăim mai bine, împreună”, transmite președintele PSD Șimleu Silvaniei, Romeo Sabou. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *