Organizația TSD Sălaj, reacție după înjurăturile primite de la tinerii liberali la Venus

Organizația TSD Sălaj a reacționat în mediul online după filmulețele în care membrii TNL înjură PSD-iștii în cel mai jignitor mod la Școala de Vară a TNL de la Venus.

✅ Pentru că luptele politice ar trebui să se bazeze pe argumente, soluții și respect reciproc, iar ura și injuriile nu au ce căuta în politică.
❌ Un comportament neadecvat, atitudine greșită și multă lipsă de decență au fost lucrurile pe care le-am primit noi din partea omologilor din TNL.
✅ Răspunsul nostru duce cu gândul la armonie, respect și norme esențiale de bun simț: am oferit un buchet de flori simbolic pentru mamele și persoanele dragi din viața colegilor noștri.
💐Nu răspundem la ură cu ură, ci cu flori!
Cu respect,
Organizația de Tineret a PSD Sălaj🌹🌹🌹„, este mesajul postat pe pagina oficială de Facebok a TSD Sălaj. 

Înjurăturile tineretului liberal de la școala de vară au fost mult mai vehemente la adresa partenerilor din PSD, decât s-a crezut inițial. Noi imagini arată că limbajul tinerilor din PNL îl poate întrece și pe cel al galeriilor de fotbal. Acum două săptămâni șefa tinerilor liberali își cerea scuze pentru comportamentul grobian al colegilor săi, de această dată liberalii au refuzat să mai comenteze cele întâmplate. Iar social-democrații se declară dezamăgiți.

Octavian Oprea, secretar general al TNL, a fost demis din funcție. Totodată a fost eliberat și din funcția de subsecretar de stat de la Autoritatea pentru Digitalizarea României. Decizia a fost luată ca urmare a evenimentelor de la şcoala de vară a TNL în care tineri liberali au proferat injurii la adresa PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *