Panica în Guvern din cauza DNA. Procurorii au băgat spaima în miniștrii

Fostul ministru USR al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, anunta ca actualul ministru, Marcel Bolos, i-a picat pe toti candidatii pentru functiile de conducere din minister de teama procurorilor DNA.

USR-istul Ghinea afirma ca Bolos intentiona sa isi instaleze proprii oameni insa in minister s-a aflat ca „circulau subiectele” pentru concurs astfel incat ministrul a decis sa ii pice pe toti candidatii ca sa nu pateasca precu, fostul ministru al Agriculturii, Adrian Chesnoiu.


„Probleme cu concursuri la MIPE. Dosarul Chesnoiu a bagat frica in ei.

Marcel Bolos a organizat saptamana asta concurs pe niste functii de conducere. Concurs pe care l-au picat toti candidatii. TOTI respinsi. Inclusiv cei numiti temporar de ministrul Bolos pe functiile scoase la concurs.

In mod normal, in ziua urmatoare concursului picat, acele persoane ar fi trebuit inlocuite cu altele competente, cel putin pana la proba contrara, adica pana la urmatorul concurs. Bolos n-a facut asta si nu o va face, ci va organiza concursuri pana intra cine trebuie sau pana va sti ca DNA ul nu e pe faza.

De ce a fost ceva putred la mijloc? Cu o zi inainte circulau prin minister subiectele.

Panicat ca oamenii sai nu au trucat discret concursul, Bolos a schimbat brusc comisia de concurs. Care i-a respins pe toti candidatii. Daca nu pot fi numiti cei indicati, picam pe toti si asteptam sa mai treaca o vreme, sa nu mai fie atenti procurorii.

Bolos are de livrat imens in 2022 si 2023 – si pe PNRR si pe programele operationale. Ca vechi politruc de sistem, e obsedat doar cum sa isi bage oamenii peste tot. Sobolaneala birocratica, la un pret imens pentru Romania. Sa nu uitam ca a adaugat 530 de posturi la un minister de 1500 de posturi anterior.

Ar fi mai ieftin pentru tara sa plece el si reteaua sa de sifonat fonduri in Bahamas in concediu vreun an de zile si sa lase ministerul in pace. Horror personaj”, a transmis Ghinea, sambata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *