Parcarea de la Spitalul Județean devine funcțională din 28 februarie

🅿️🏥 Parcarea supraetajată din fața Spitalului Județean de Urgență Zalău va fi dată oficial în folosință luni, 28 februarie, când va deveni funcțional și sistemul de taxare.

🎫 Primele 15 minute sunt gratuite, ulterior aplicându-se un tarif de 2,5 lei/oră, pentru intervalul orar 07.00-20.00, respectiv 0,5 lei/oră pentru intervalul 20.00-07.00. Plata se face la parcometre, prin scanarea tichetului cu cod de bare primit la intrare. Întregul proces este rapid şi simplu de realizat.

➡️🚗 Accesul în parcare este posibil atât din strada Dumbrava, cât şi din strada Simion Bărnuţiu. Autoturismele vor opri în dreptul barierei, unde, prin apăsarea unui buton, terminalul de intrare va elibera șoferilor tichetul de parcare. Acesta trebuie păstrat pentru a fi scanat înainte de plecare, la parcometru. Pe ecran va fi afişată suma aferentă timpului petrecut în parcare, plata realizându-se fie în numerar – monede şi bancnote, fie cu cardul bancar.

⬅️🚗 Ieşirea se face spre strada Simion Bărnuţiu.

ℹ️ Finanțată cu circa 9 milioane de lei din bugetul propriu al Consiliului Județean Sălaj, parcarea are 180 de locuri, dispuse pe două niveluri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *