Partidul lui Dragnea, Alianța Pentru Patrie, are filială deschisă în Sălaj

Social democrat de peste 20 de ani și vicepreședinte al PSD Sălaj, Vlad Gălățeanu a demisionat din PSD și a intrat în noul partid înființat de Liviu Dragnea – Alianța Pentru Patrie.

Gălățeanu este inginer în cadrul Campaniei de Apă Zalău, unde a ocupat ani buni funcția de director de producție cu sprijinul politic al PSD.

De remarcat este că Vlad Gălățeanu este chiar finul actualului director general al Companiei de Apă, Marcel Zaharia – secretarul PNL Sălaj.

Alături de Gălățeanu în APP s-au mai înscris Ildico Domuta și Sabău Sorin.

ALIANȚA PENTRU PATRIE are deja deschise Filiale în 10 județe din România.

Amintim că Liviu Dragnea a făcut pușcărie și a fost condamnat la închisoare cu executare pentru angajări fictive în perioada în care ocupa funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman.

Liviu Dragnea mai este vizat de alte câteva dosare penale aflate în lucru la DNA – Structura Centrală.

ALIANȚA PENTRU PATRIE este o formațiune politică loială poporului român, care se angajează total:

  1. pentru promovarea valorilor și intereselor sale vitale;
  2. pentru afirmarea onestă a conceptului de românism și românitate, atât în spațiul de existență al națiunii române, ca întreg, cât și în dialogul universal cu celelalte popoare.

ALIANȚA PENTRU PATRIE este un partid naţional care sustine patria, familia, identitatea și mândria națională, bunăstarea fiecărui român și valorile istorice tradiționale, culturale, morale și religioase ale poporului român.

One thought on “Partidul lui Dragnea, Alianța Pentru Patrie, are filială deschisă în Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *