Patronul Simex mulțumește colegilor din CJ Sălaj pentru votul dat modernizării DJ 109P

Unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Sălaj a fost aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru reabilitarea drumului județean DJ 109 P, care pornește din comuna Halmășd – limita județul Satu Mare.

Patronul Simex Șimleu, Dumitru Blaga – consilier județean PNL a ținut să mulțumească în mod special colegilor pentru votul acordat acestui proiect și a postat mesajul de mulțumire public pe Facebook.

„Mandru si multumiri colegilor Consilieri din Consiliul Judeten Salaj care azi au votat indicatori tehnico-economici pentru reabilitare si modernizare DJ 109 P care pornește din🤗comuna natala Halmasd!

Valoarea totală a investiției (INV) este în cuantum de 104.903.178,39 lei, inclusiv TVA!

Drumul județean DJ 109P își are originea în punctul de desprindere din DN 1H pe raza localității Hălmașd, după care trece prin Cerâșa – Coșniciu de Sus – Coșniciu de Jos – Ip – Zăuan Băi – Camăr unde, la km 27+590, pătrunde pe teritoriul județului Satu Mare traversând localitățile Cehal și Cehăluț pentru a avea ca destinație orașul Tășnad, la intersecția cu DN 1F după un parcurs cu lungimea totală de 45 km.
Investițiile duc la progres și trebuie continuate!”, a transmis Dumitru Blaga, patronul Simex Șimleu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *