Patru infracțiuni constatate de polițiști la regimul circulației pe drumurile publice în Plopiș

Conducere fără permis și uz de fals- comuna Plopiș

Vineri, 19 august, polițiștii Secției 7 Poliție Ruarlă Nușfalău au identificat în trafic, în localitatea Iaz, un bărbat, de 30 de ani, din județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism.

Polițiștii i-au solicitat documentele, iar acesta a prezentat un permis de conducere, aparent emis de autoritățile din Ucraina, document cu privire la care există suspiciunea că este falsificat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru cunducere fără permis și uz de fals, iar polițiștii continuă cercetările sub supravegherea unității de parchet competente.

Conducere sub influența alcoolului- comuna Plopiș

Tot vineri, 19 august, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Nușfalău au depistat, pe Drumul Comunal 85, în localitatea Iaz, un autoturism al cărui conducător auto se afla sub influența alcoolului.

Șoferul, un bărbat de 44 de ani, din comuna Plopiș, a fost oprit în trafic la ora 20:20, iar rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările în dosarul penal întocmit, în vederea administrării întregului probatoriu.

Conducere fără permis a unui moped neînregistrat- comuna Plopiș

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Nușfalău au oprit în trafic, ieri, 22 august, un tânăr de 26 de ani, din comuna Plopiș, în timp ce conducea un moped neînregistrat sau înmatriculat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările în vederea administrării probatoriului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *