Patru tineri care dădeau spargeri în tot județul, prinși de polițiștii de investigații criminale

Marți, 18 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au identificat și cercetat un bărbat de 26 de ani din Zalău, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii sălăjeni îl bănuiesc pe acesta că, în noaptea de 4 martie a.c., ar fi sustras din sediul unei societăți comerciale două laptopuri, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 13.000 de lei.

Tot marți, 18 aprilie a.c., polițiștii de investigații criminale au identificat și cercetat un tânăr de 22 de ani din comuna sălăjeană Bobota, bănuit că, în noaptea de 4 martie a.c., ar fi sustras din scara unui bloc de locuințe din municipiul Zalău, patru anvelope, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei.

De asemenea, la aceeași dată, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au identificat și cercetat doi bărbați de 28 și 33 de ani, din localitățile sălăjene Treznea și Domnin bănuiți că, la 28 martie a.c., ar fi sustras din scara unui bloc de locuințe din municipiul Zalău, diverse articole de îmbrăcăminte în valoare de 400 de lei.

În toate cele trei cazuri, polițiștii sălăjeni au recuperat prejudiciul cauzat și l-au restituit proprietarilor.

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *