Percheziții domiciliare la o femeie din Zalău care vindea haine și încălțăminte fake

M

La data de 16 iunie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sălaj au efectuat două percheziții domiciliare, în județul Sălaj, la locuința și magazinul unei persoane bănuite de infracțiuni economice.

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2022, o femeie, de 45 de ani, din Zalău, ar fi comercializat, atât prin intermediul unui magazin din comuna Sărmășag, cât și prin intermediul unor rețele de socializare, produse susceptibile de a fi contrafăcute, constând în articole de încălțăminte și îmbrăcăminte, purtând însemnele unor mărci consacrate.

În urma perchezițiilor, polițiștii au fost descoperit bunuri susceptibile de a fi contrafăcute și le-au indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor, urmând ca valoarea acestora și prejudiciul cauzat să fie stabilite ulterior.

De asemenea, au fost emise două mandate de aducere, care urmează să fie puse în executare.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, pentru comiterea infracțiunii de punere în circulație fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare.

Activitățile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *