Percheziții în Cluj, Bihor și Sălaj într-un dosar de evaziune fiscală

Polițiștii fac marți 11 percheziții în județele Cluj, Bihor și Sălaj, unde cinci cinci administratori de firmă sunt acuzați de evaziune fiscală. Ei ar fi dispus înregistrarea în actele contabile a unor facturi ce reflectă operațiuni fictive.

Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Române, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, fac marți 11 percheziții domiciliare, în județele Cluj, Bihor și Sălaj, într-un dosar penal, în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea de infracțiuni de evaziune fiscală, față de cinci persoane.

Din cercetări a reieșit că persoanele vizate, în calitate de administratori ai unor societăți comerciale, ar fi dispus înregistrarea, în actele contabile, de facturi ce reflectă operațiuni fictive, în scopul sustragerii de la plata taxelor și impozitelor.

Vor fi puse în executare mandate de aducere pe numele persoanelor cercetate, iar cel cinci administratori vor fi duși la sediile inspectoratelor de poliție județene Cluj și Bihor pentru continuarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *