PERSOANĂ BĂNUITĂ DE FURT IDENTIFICATĂ DE POLIȚIȘTI

La data de 10 octombrie a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Zalău au identificat o femeie, de 25 de ani, bănuită de furtul mai multor produse alimentare dintr-un magazin situat în municipul Zalău.

În fapt, ieri, 10 octombrie, la ora 14:50, angajata unui magazin alimentar din municipiul Zalău a sesizat poliția, prin 112, cu privire la faptul că o persoană necunoscută, de sex feminin, a sustras mai multe produse alimentare din magazin.

Polițiștii s-au deplasat în zona respectivă și au identificat persoana bănuită de comiterea faptei. Este vorba de o femeie, de 25 de ani, din județul Vaslui.

La controlul bagajelor, într-un rucsac aparținând femeii, au fost descoperite mai multe produse alimentare și nealimentare, care ar fi fost sustrase din magazin. Acestea au fost ridicate și predate persoanei prejudiciate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, pentru comiterea infracțiunii de furt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *