Peste 100 de litri de ulei pus sub sechestru de Poliție

Peste 1.000 de litri de ulei uzat, depozitat în condiții necorespunzătoare, indisponibilizați de polițiștii de la arme, în urma unor controale efectuate la trei societăți comerciale.

La data de 26 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii faptelor de natură contravențională și penală în domeniul protecției mediului, în cadrul căreia au efectuat controale la mai multe societăți comerciale, iar în urma neregulilor constatate, aceștia au întocmit trei dosare penale.

 

Astfel, în urma controalelor efectuate la trei societăți comerciale, cu sediile în localitățile sălăjene Surduc și Prodănești, polițiștii au descoperit 1.075 de litri de ulei uzat, depozitat în mai multe recipiente, în incinta societăților, precum și 14 acumulatori auto uzați, pentru care nu au fost întreprinse demersurile necesare în vederea eliminării ecologice.

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au întocmit câte un dosar penal, sub aspectul săvărșirii infracțiunii de neluarea măsurilor de eliminare totală a substanţelor şi preparatelor periculoase care au devenit deşeuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *