Peste 5 hectare din incinta Unității Militare din Zalău au intrat în administrarea Consiliului Județean Sălaj

M

🏛️ Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a fost prezent, astăzi, la evenimentul prilejuit de aniversarea a 30 de ani de la reînființarea Instituției Prefectului Sălaj și inaugurarea Palatului Administrativ Zalău.

🤝 În acest cadru, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, i-a înmânat președintelui CJ Sălaj Hotărârea de Guvern privind trecerea unui teren în suprafață de 5,25 hectare din domeniul public al statului şi administrarea Ministerului Apărării Naţionale, în domeniul public al judeţului Sălaj.

📌 „Mulțumesc domnului premier Nicolae Ciucă și domnului ministru Lucian Bode, precum și tuturor celor care au făcut posibilă preluarea terenului din incinta Unității Militare din zona Dumbrava, în vederea amenajării, de către Consiliul Județean Sălaj, a unui complex sportiv și de agrement multifuncțional. Această reușită confirmă importanța majoră pe care o au buna colaborare dintre administrația locală și factorii guvernamentali, dar și sprijinul constant acordat județului Sălaj de către ministrul de Interne. Vă asigur că vom administra terenul în folosul cetățenilor și că viitorul complexul va fi unul modern și la standarde europene. Continuăm să dezvoltăm Sălajul!”, a transmis Dinu Iancu-Sălăjanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *