Peste 80 de sancţiuni aplicate de poliţişti pentru nerespectarea măsurilor de protecţie

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, împreună cu polițiști locali desfăşoară în continuare activități de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor impuse 413 persoane, 167 societăți comerciale, precum şi 176  mijloace de transport persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 83 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Valoarea totală a sancțiunilor este de 22500 lei.

Totodată, au fost desfășurate și nouă acțiuni punctuale, în cadrul cărora au fost aplicate alte 33 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 9530 lei.

Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție în toate spațiile unde este obligatoriu, prevăzute de legislația în vigoare, precum şi în mijloacele de transport și să nu se expună la riscuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *