Plăcile ceramice moderne de la Ceramic&Stone Evolutione Zalău oferă stil, eleganță și rafinament casei tale

 

Pentru a oferi un plus de confort clienților și o mai bună posibilitate de a admira colecțiile de produse disponibile, Ceramic &Stone Evolutione, lider în comercializarea de plăci ceramice moderne pentru interior și exterior, s-a mutat în casă nouă.

Noul showroom este situat pe Bulevardul Mihai Viteazu nr.147. Cei interesați vor putea admira și cumpăra noile colecții de plăci ceramice la prețuri pentru toate buzunarele!

 

Amenajarea locuinței este, cu siguranță, o adevărată provocare. Iar alegerea materialelor de calitate trebuie să fie o condiție de bază. Nici aspectul estetic, modern, nu trebuie neglijat. În ultimii ani, cererea pentru plăci ceramice a cunoscut o creștere spectaculoasă, lucru perfect justificat de calitatea acestor materiale și de ușurința de a le curăța și îngriji. Tot mai multă lume optează pentru plăci ceramice pentru a decora baia, dar și dormitorul sau living room-ul, rezultatele fiind excelente.

 

Ceramic & Stone Evolutione Zalău este o firmă sălăjeană care se ocupă cu vânzarea de plăci ceramice moderne pentru interior și exterior. Firma a apărut pe piață în urmă cu un an, dar s-a remarcat imediat prin seriozitate și a câștigat popularitate atât în țară cât și în străinătate, având clienți, parteneri și colaboratori nu doar în plan local, ci și în județele limitrofe, în București, dar și țara vecină, Ungaria.

 

Plăcile ceramice comercializate într-o multitudine de culori, modele, dimensiuni și tipuri de suprafață sunt importate în procent de 90% din Italia și 10% din Turcia și reprezintă soluția ideală pentru amenajări interioare sau exterioare.

 

Stocurile Ceramic& Stone Evolutione sunt reînnoite săptămânal cu colecții noi de plăci, materiale ce se regăsesc în tendințele actuale din designul interior și exterior.

 

Firma sălăjeană propune, prin modelele de marmură, granit și plăci ceramice deosebite pe care le comercializează, o multitudine de stiluri și soluții de amenajare a locuințelor, la prețuri decente, pentru a crea spații unice, deosebite, care respectă și reflectă personalitatea clienților.

Colecțiile de marmură, granit și travertin vor da un aspect elegant și natural locuinței tale.

 

Dacă preferi plăcile de gresie porțelanată ce reinterpretează piatra naturală mată sau lustruită, de altfel tot mai apreciate și utilizate în proiectele de amenajări interioare, Ceramic&Stone Evolutione este, din nou, alegerea perfectă pentru tine.

 

Pentru exterior, găsim numeroase modele de plăci ceramice la prețuri imbatabile, cu suprafață antiderapantă, cu dimensiuni și grosimi variate, special concepute pentru a rezista diferențelor mari de temperatură și pentru a-și păstra aspectul perioade foarte lungi de timp.

 

Elegant, modern si ieftin! Ce altceva si-ar mai putea dori clientul ? (p)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *