PMP votează împotriva valorilor creștine și naționale în Parlamentul European

Liderul PNȚCD și europarlamentar Cristian Terheș acuză partidul lui Băsescu – PMP că votează în Parlamentul European împotriva valorilor creștine și naționale.

„Am fost intrebat de mai multa lume, cu precadere crestini practicanti, daca PMP in Parlamentul European voteaza sau nu cu linia conservatoare sau crestin-democrata, asa cum partidul incearca sa se pozitioneze in tara. Raspunsul general este ca NU.

Votul general al PMP in Parlamentul European este pe linia globalista si anti-nationala, ce submineaza suveranitatea statelor membre UE si drepturile fundamentale ale omului. Astfel, pe articole/amendamente ce tin de:

– domeniul apararii vietii (pro-life) si familiei, PMP in general a votat fie impotriva fie s-a abtinut (chiar si cand grupul PPE a votat pentru);

– pe respectarea drepturilor fundamentale ale omului, PMP a votat in general pentru o ingradire a acestor drepturi si o intruziune mai mare a statului in viata privata a cetatenilor;

– pe respectarea suveranitatii nationale, PMP (asemenea celor de la Renew – USR+) s-a pozitionat pentru subminare acesteia, pe de o parte, votand sa se ia tot mai multe prerogative de la statele membre si sa se dea birocratiei bruxeleze, iar, pe de alta parte, votand impotriva curtilor constitutionale, care sunt garantia suveranitatii nationale.

Pentru cei care valorile sociale ca apararea vietii si a familiei sunt cele mai importante, alegerea pentru Parlamentul Romaniei acum ar fi ARN – Partidul Alianta Renasterea Nationala.

Pentru cei care valorile nationale (suveranitate, subsidiaritate, etc) sunt cele mai importante, alegerea pentru Parlamentul Romaniei acum ar fi PER – Partidul Ecologist Roman.

De ani de zile partidele mari si presa de propaganda „explica” votantilor mai ales „de dreapta” cum sa voteze util, adica cu partidul mare, ca sa nu-si iroseasca votul. Nici un vot nu este irosit cata vreme e dat in functie de valorile in care persoana crede.

Aceste alegeri sunt compromise atat moral, cat si legal. PNL a calcat in picioare toate drepturile fundamentale, doar pentru a evita prabusirea in sondaje. PMP, ipocrit, a profitat de situatie pentru a specula nevoia romanilor de libertate si a preluat fals tema conservatoare si crestin democrata.

Tocmai pentru a nu va mai lasa mintiti si umiliti, votati la aceste alegeri cum va spune inima si mintea, nu dupa calcule politice cinice. Mergeti la vot si votati partidul care cu adevarat apara valorile in care credeti, indiferent de ceea ce spun sondaje. Doar asa valorile respective vor putea fi aparate si reprezentate in societate!”, este mesajul postat pe Facebook de europarlamentarul Cristian Terheș PNȚCD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *