PNL împarte banii în Sălaj după criteriul clientelei politice

Oamenii din comunele PSD sunt șterși de pe fața pământului de Guvernul PNL. Este o pedeapsă aspră pentru cum au votat și să se învețe minte și să știe cine e tătuca Ludovic Orban & company. Acești bani sunt pentru perpetuarea mafiei politice și a caracatiței PNL în țară.  Vor să dezvolte doar comunitățile care au administrație PNL.
Așa înțeleg ei să dezvolte România, strict pe criteriu politic, fără nici un Dumnezeu. Să-și satisfacă numai clientela de partid. Oamenii din comune cu mari probleme în nivelul de trai vor rămâne în mizerie. Partidul liberal are apucături de regim totalitar și clientelar.
Guvernul PNL a făcut o nouă alocarea de sume din Fondul de rezervă bugetară, în cursul zilei de ieri, 17 decembrie 2020, prin care își arată disprețul față de comunitățile care au votat cu PSD. Este vorba de suma de 876 de milioane de lei, din Fondul de rezervă bugetară alocați primăriilor, banii sunt pentru finanțarea cheltuielilor de funcționare până la sfârșitul anului 2020.
Din suma totală 21.450.000 lei alocată județului Sălaj, doar 1.677.000 lei au fost alocați comunităților PSD,  adică  doar 7,8% din suma totală alocată Sălajului.
Comunele cu administrație PNL a primit suma de 12.673.000 lei.
Comunele cu administrație UDMR a primit suma de 6.600.000 lei.
Comunele cu administrație PSD a primit suma de 1.677.000 lei.
Comuna Zalha cu primar USR a primit 200.000 lei.
Cea mai mari sume le-au primit comunele Crasna și Sărmășag, respectiv câte 1.300.000 lei. Cei mai puțini bani au fost alocați comunei Treznea 15.000 lei și comuna Chieșd 18.000 lei.
Per ansamblu, partea leului a revenit însă orașului Șimleu (administrat de PNL) și comunelor PNL-iste. Pe al doilea loc sunt comunele UDMR.

Concluzie! Este strigător la cer metoda prin care PNL a distribuit banii. Guvernul prin astfel de practici sabotează interesele de bază a cetățenilor și îi menține în sărăcie și subdezvoltare. 

Link =>  Sume repartizate pe unele unități/subdiviziuni administrativ-teritoriale pentru plata cheltuielilor de funcționare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *