PNL s-a prăbușit în sondaje. PSD conduce detașat cu 30% încredere

Pagina de Facebook Europe Elects publică un sondaj realizat de Gazeta Civică la solicitarea Alianței Pentru Patrie, formațiune nou înființată pe care Liviu Dragnea o conduce din umbră și care s-a transformat într-un soi de refugiu pentru pesediști celebri căzuți în dizgrația actualei conduceri social-democrate gen Codrin Ștefănescu, Carmen Dan sau Liviu Marian Pop.

Potrivit sondajului, a doua formațiune politică în preferințele electoratului este USR cu 17,5%, urmată de AUR cu 17% și PNL cu aproximativ 14,5% în situația în care cumulăm scorurile, întrebările fiind puse diferențiat pentru aripile Cîțu și Orban.

Gazeta Civică: la comanda celor de la partidul lui Dragnea (Alianța Pentru Patrie), în perioada 12-17 octombrie s-a efectuat un sondaj de opinie care vizează intenția de vot pentru parlamentare. Sondajul s-a efectuat prin metoda CATI (adică telefonic) și a avut un număr de 1133 respondenți. Pentru prima dată, PNL-ul a fost măsurat pentru cele două aripi distincte. Aripa CÎȚU și aripa ORBAN.

Iată rezultatele complete:

1. PSD: 30%

2. USRPLUS: 17,5%

3. AUR: 17%

4. PNL ARIPA ORBAN: 11,5%

5. PMP: 6%

6. PRO-ROMÂNIA 5%

7. UDMR: 4%

8. ALIANȚA PENTRU PATRIE: 3,5%

9. PNL ARIPA CÎȚU: 3%

10. ALDE: 1,5%

ALȚII: 1%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *