PNL Șimleu Silvaniei înregistrează a treia demisie în mai puțin de patru luni de zile

Organizația PNL Șimleu Silvaniei, condusă până mai ieri de fostul primar Septimiu Țurcaș – condamnat definitiv la închisoare cu suspendare pentru fapte de corupție, începe să se dizolve singură.

După ce liderul a fost înlăturat din lumea politică printr-o condamnare în justiție, liberalii de la poalele Măgurii pierd pe capete oameni valoroși, care au contribuit în ultimii ani la succesul în alegerile locale.

Primul consilier local PNL, care a demisionat a fost antreprenorul Mihai Oprea, care ulterior s-a înscris în PLUS și acum vrea să ajungă primar.

Cel de-al doilea consilier local PNL care și-a înaintat demisia este Dionis Oros, un tânăr it-ist care lucrează la o companie din Cluj. Locul lăsat liber ar fi trebuit să fie ocupat de Romeo Sabou.

Demisiile par să curgă în lanț, pentru că recent a demisionat și Romeo Sabou, care și-a arătat dorința de a intra în PSD, fiind nemulțumit de modul autoritar în care este condus PNL Șimleu.

Sursele noastre spun că în sondajul realizat de PSD Sălaj pentru desemnarea candidatul la funcția de primar al Șimleului, s-ar afla pe lângă Cristi Opriș și Romeo Sabou – de profesie economist cu studii superioare absolvite la Cluj.

Cel care urmează să intre în Consiliul Local Șimleu este Man Cosmin, soțul fostei purtătoare de cuvânt al Prefecturii, Florina Man.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *