Podul de la Aghireș, de pe DJ 191C, gata în 10 zile

🚧 Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, continuă vizitele de lucru în teren, în cursul zilei de vineri, 19 noiembrie, fiind prezent pe șantierul DJ 191C: Nușfalău – Crasna – Zalău – Creaca.

📌 „Am verificat, astăzi, stadiul lucrărilor la podul din Aghireș, intervențiile pentru executarea zidurilor de sprijin de la kilometrul 25, pe Dealul Aghireșului, precum și modul de așternere a stratului de uzură de la kilometrul 20, spre Crasna. Lucrările se derulează conform proiectului, iar întârzierile determinate de creșterea explozivă a preţurilor la materialele de construcţii sunt recuperate datorită mobilizării constructorului. Pot spune cu certitudine că va fi respectat graficul de realizare a investiției”, a afirmat Dinu Iancu-Sălăjanu.

🦺 Antreprenorul a dat asigurări că în cel mult 10 zile, podul de la Aghireș va fi dat în folosință și că de săptămâna viitoare va interveni pentru remedierea deficiențelor semnalate de cetățeni pe tronsonul Brebi-Creaca. De asemenea, s-a angajat ca anul viitor să finalizeze lucrările din zona Aghireș, până la Centura Zalăului, fără a crea disconfort major cetățenilor.

💶 Cu o valoare totală de peste 80 milioane de lei, investiția în reabilitarea DJ 191 este derulată cu fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *