Podul de pe strada Corneliu Coposu a fost demolat, urmând să fie construit un pod nou

Pe strada Corneliu Coposu, în cadrul obiectivului de investiții finanțat din fonduri europene “Modernizare coridor integrat de mobilitate urbană, axa est-vest, str. Avram Iancu-Corneliu Coposu”, o investiție importantă aferentă proiectului este demolarea podului existent și construirea unui pod nou.
Zilele trecute a fost demolat podul existent, urmând ca în perioada următoare să fie executate următoarele categorii de lucrări: relocarea utilităților, lucrări de construcție a podului, realizare rampe de acces la pod, refacere carosabil, piste de biciclete și trotuare și amenajare albie.
Reamintim că în perioada execuției lucrărilor, circulația rutieră va fi deviată pe rute ocolitoare, după cum urmează:
• Autovehicule care vor circulă pe relația Cluj-Napoca – Satu Mare, din sensul giratoriu de la intrare în oraș vor circula pe străzile Gheorghe Doja – Avram Iancu – Corneliu Coposu
• Autovehicule cu masă totală maxim autorizată >7,5 tone, care vor circulă pe relația Satu Mare – Cluj-Napoca, din sensul giratoriu de pe pasarela de la gară vor circula prin localitățile Crișeni, Mirșid, Popeni, Jibou, Creaca și Românași.
Circulația riveranilor de pe străzile Pârâului, Lacului, Tipografilor și Episcopiei se va efectua pe strada Tipografilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *