Poliția oferă detalii despre accidentul din Panic, în care au fost implicate trei autoturisme

Miercuri, 11 Ianuarie a.c., la ora 14.18, pe D.N. 1F, în localitatea sălăjeană Panic, un tânăr de 23 de ani, din comuna Crișeni, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Zalău – Hereclean, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa.

Astfel, a acroșat autoturismul condus în fața sa, de o femeie de 40 de ani, din localitatea Borla, județul Sălaj. În urma impactului, autoturismul condus de femeia de 40 de ani, a fost proiectat într-un alt autoturism, aflat în fața acestuia, condus de o femeie de 63 de ani, din Panic.

În urma accidentului rutier, conducătoarea celui de-al doilea autoturism și o tânără de 17 ani, pasageră în același autoturism, o femeie de 40 de ani și o minoră de 9 ani, pasagere în cel de-al treilea autoturism au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportate la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *