Poliția Rutieră a prins trei șoferi băuți la volan

Poliţiştii sălăjeni au continuat activităţile pentru supravegherea traficului rutier și în perioada Crăciunului, ocazie cu care depistat trei șoferi care conduceau autoturismele pe drumurile publice, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.


Primul șofer a fost depistat de polițiștii din Jibou, joi, 24 decembrie a.c., la ora 23.36. Acesta, un tânăr de 32 de ani, din Jibou, a fost oprit pentru control în timp ce conducea autoturismul pe strada 1Mai, din localitate.

La testarea cu alcooltestul s-a evidențiat o alcoolemie de 0,87 mg/L alcool pur în aerul expirat.

La data de 26 decembrie a.c., ora 9.35, polițiștii din Jibou au depistat în trafic, pe Drumul Județean 110D, prin localitatea Cristolț, un autoturism condus de un bărbat de din comuna Gârbou. Testarea cu alcooltestul a indicat o valoare pozitivă, respectiv 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

►Cel de-al treilea șofer a fost depistat la data de 26 decembrie a.c., ora 11.05. Poliţiştii din Șimleu Silvaniei au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din Șimleu Silvaniei.  Și în acest caz, alcooltestul a evidențiat o valoare pozitivă. Șoferul avea o alcoolemie de  0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările pentru infracțiunea de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *