Poliția Rutieră explică cum a avut loc accidentul cumplit de la ieșire din Nușfalău

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea un autoturism dinspre Nușfalău înspre Șimleu Silvaniei, pe un sector de drum în aliniament, a pătruns pe sensul opus al direcției sale de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu un microbuz, condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Valcău de Jos, județul Sălaj.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului și un bărbat de 46 de ani, din municipiul Zalău, pasager în autoturism, au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital. De asemenea, conducătorul microbuzului și un bărbat de 53 ani, din comuna Valcău de Jos, județul Sălaj, pasager în microbuz, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Conducătorul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar conducăturului autoturismului i-au fost prelevate mostre biologice pentru determinarea concentraţiei de alcool deoarece nu a putut fi testat la faţa locului.

Polițiștii rutieri din Șimleu Silvaniei continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *