Polițiștii au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice

Polițiștii sălăjeni au intervenit la 12 evenimente la care au fost solicitați pentru a oferi ajutor celor aflați în nevoie sau pentru a menține siguranța publică. De asemenea, polițiștii au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale unor persoane care au încălcat normele sociale și au reținut permisele a şase șoferi care puneau în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.  


La data de 17 noiembrie a.c., la nivel judeţean, poliţiştii au acţionat în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, polițiștii au acționat cu toate aparatele radar.

De asemenea, au fost constatate patru infracţiuni, din care o infracţiune la regimul circulaţiei rutiere (conducere cu permisul suspendat), una contra patrimoniului(furt), iar diferenţa au constituit alte fapte.

În cadrul acţiunilor desfăşurate, polițiștii au aplicat şi 232 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 49220 lei, pentru neregulile constatate.

Totodată, au fost reținute şase permise de conducere și au fost retrase tot atâtea certificate de înmatriculare.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătit să intervină atunci când situaţia o impune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *