Polițiștii au întocmit mai multe dosare penale pentru infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

La data de 14.12.2020, în jurul orei 14:17, lucrătorii Secţiei 6 Poliţie Crasna, au identificat în trafic, pe DJ191D, între localitățile Crasna și Marin, jud. Sălaj, un autovehicul înmatriculat în Satu Mare,  condus de un sălăjan de 60 de ani, constatându-se faptul că acesta se afla sub influenţa alcoolului, având o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza se efectuează cercetari, sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 336, alin.1 din Codul Penal.


În data de 15.12.2020 ora 17:08, lucrătorii Secției 2 Poliţie Rurală Sânmihaiu-Almaşului l-au surprins în flagrant pe un tînăr de 21 ani, din județul Sălaj în timp ce conducea autoturism prin localitatea Buciumi, județul Sălaj, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din data de 03.12.2020,  conform unei hotărâri judecătorești.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii infracţiunii  prevăzute și pedepsite de art. 335, alin. 2 Codul Penal .


În data de 15.12.2020, ora 16:03, pe str. Libertății, din Cehu Silvaniei, jud. Sălaj, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cehu Silvaniei, au depistat un cetățean de 59 ani domiciliat  în Municipiul Baia Mare, în timp ce conducea un autovehicul, înmatriculat în Ungaria, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

S-a întocmit dosar penal pentru  săvârşirea infracţiunii  prevăzute și pedepsite de art. 335, alin. 2 Codul Penal .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *