Polițiștii au reținut doi bărbați care au furat cupru

Două persoane au fost reținute de polițiști pentru furt calificat

Trei persoane, bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt calificat au prinse în flagrant delict de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale în timp ce intenționau să transporte 160 de metri de cablu. Materialul a fost sustras de aceștia și ascuns într-o vegetație. Două persoane au fost reținute.

În noaptea de 4 spre 5 februarie a.c., trei persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 51 de ani, au sustras din curtea unui imobil, din municipiul Zalău, aflat în construcție, 160 metri de cablu din cupru. După comiterea faptei, cei în cauză au ascuns materialul într-o vegetație, pentru a nu fi observat.

Investigațiile efectuate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au dus în seara zilei de 5 februarie la prinderea în flagrant acestora.

Prejudiciul în valoare de 9600 lei a fost recuperat.

În baza ordonanței de reținere emisă de polițiști, un bărbat de 51 de ani și o femei de 42 ani, au fost reținuți și de depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea luării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru documentarea și probarea întregii activități infracționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *