Polițiștii de la Serviciul Rutier au prins în trafic doi șoferi drogați, din Zalău și Jibou

Doi conducători auto, din judeţul Sălaj, au fost depistaţi de poliţişti în timp ce conduceau autovehiculele sub influenţa unor substanţe psihoactive. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj este condus de inspector principal de poliţie BRISC COSMIN-SERGIU, unul dintre puținii profesioniști din cadrul Poliției Sălăjene.

La data de 31 ianuarie a.c., ora 21.10, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pentru control, un autoturism care circula pe Drumul Naţional 1F, prin localitatea Panic.

La volanul maşinii a fost identificat un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Zalău.

Testarea cu aparatul DrugTest  a evidenţiat prezenţa unor substanţe psihoactive.

În noaptea de luni spre marţi (31 ianuarie/1 februarie, în jurul orei 1.30), poliţiştii de ordine publică, din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău, au identificat în trafic un autoturism, care circula pa strada Ioan Nechita, condus de un tânăr, de 19 ani, din Jibou.

Întrucât şoferul avea un comportament suspect, poliţiştii au solicitat sprijinul colegilor de la Biroul Rutier, în vederea testării cu aparatul DrugTest.

La testarea efectuată s-a evidenţiat prezenţa mai multor substanţe psihoactive.

În ambele cazuri, conducătorii auto au fost conduşi la spital, pentru recoltare de probe biologice, în vederea determinării cantităţii de substanţe psihoactive din organism şi tipul acestora.

Poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *