Polițistul Filip Ioan prins beat la volan, după ce a făcut accident în Baia Mare și a fugit de la fața locului

Unul dintre „zmeii” Poliției Rutiere Zalău, Filip Ioan, care este căsătorit cu „blondina” polițistă Bianca Filip, a făcut-o lată sâmbătă în Municipiul Baia Mare.

Cel care trebuia să prevină astfel de evenimente, Filip Ioan a făcut de rușine haina de polițist prin tot ce a făcut. Filip a condus beat, a trecut pe culoarea roșie a semaforului, a provocat un accident cu două victime pe care le-a abandonat și a fugit de la locul accidentului ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Fără nicio remușcare.

Noroc că polițiștii băimăreni l-au prins într-o scară de bloc, iar fugatul Filip Ioan a fost depistat cu alcool la volan, fapt pentru care va ajunge în fața judecătorilor pentru a da socoteală pentru tot ce a făcut.

În accidentul rutier petrecut sâmbătă seara în Baia Mare, au fost implicate două autoturisme un Opel condus de o femeie și un Mercedes condus de polițistul zălăuan cu origini în Bobota, Filip Ioan. Coliziunea s-a produs la intersecţia străzilor Culturii şi George Coşbuc, iar în urma impactului două victime au fost transportate la spital.

După producerea evenimentului, polițistul Filip Ioan care era băut, a fugit de la locul accidentului și s-a ascuns într-o scară de bloc, crezând că va scăpa. A fost repede găsit de polițiștii băimăreni, care l-au testat și au depistat că Filip consumase băuturi alcoolice la volan. Aparatul etilotest a arătat că Filip avea o alcoolemie de 0,25 mg/l în aerul expirat. Filip a fost dus la spital pentru recoltare de probe biologice.

Polițiști au întocmit dosar penal pe numele lui Filip Ioan – polițist în cadrul Biroului Rutier Zalău de la Poliția Municipală Zalău.

Filip a rămas fără dreptul de a mai conduce până la soluționarea dosarului penal. Dacă va fi găsit vinovat, Filip Ioan riscă o pedeapsă cu închisoarea și automat își va pierde locul de muncă.

IPJ Sălaj este obligat în această situație să-l pună la dispoziția unității, adică Filip Ioan nu va mai putea lucra cu publicul.

„Am fost informat telefonic de colegii de la IPJ Maramureș despre faptul că polițistul la care faceți referire a fost implicat într-un eveniment rutier pe raza Mun. Baia-Mare. Cercetările continuă în cadrul Biroului Rutier Baia-Mare, urmând ca după ce vor fi finalizate cercetările să dispun măsurile legale, inclusiv cele disciplinare, dacă se constată vinovăția agentului zălăuan”, ne-a declarat inspectorul șef al IPJ Sălaj, Marius Stupar. 

IPJ Maramureș spune clar în comunicatul de presă emis după eveniment că Filip Ioan din Zalău, în vârstă de 43 de ani, este șoferul care a condus beat și a provocat accidentul.

Comunicatul IPJ MARAMUREŞ, citat de jurnaliștii de la baiamare.ro:

„Ieri, 30 ianuarie, în jurul orelor 21.30, polițiștii din Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada Piața Revoluției la intersecție cu strada Culturii. La fața locului polițiștii au constatat faptul că două autoturisme au întrat în coliziune. Unul dintre autoturismele implicate în accident și-a continuat deplasarea, fiind identificat de polițiști pe strada George Coșbuc, unde a fost abandonat de conducătorul acestuia. 
La scurt timp a fost identificat șoferul, un bărbat de 43 de ani din Zalău și pasagerul care se afla în autoturism în momentul producerii accidentului, un bărbat de 41 de ani din Baia Mare.
În urma impactului doi pasageri din autoturismul identificat la locul producerii accidentului au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a autoturismului identificat la fața locului a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. Totodată a fost testat și cel de-al doilea șofer implicat în accident, rezultatul fiind de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Aceștia au fost conduși la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.”
Sursa FOTO: baiamare24.ro

3 thoughts on “Polițistul Filip Ioan prins beat la volan, după ce a făcut accident în Baia Mare și a fugit de la fața locului

  1. Felicitari gunoiule asta sa te inveti sa nu mai dai amenzi aiurea gunoi ordinar alcolist imputit teai dat curat intotdeauna da esti o rusine mare ordinarule

  2. 0 rusine de om, lipsa de caracter, aroganta. Sa pleci de acolo stiind ca ai lovit oameni, ca sunt victime printre care si copii, asta spune multe.

  3. Nu ma bucura asemenea situatii , dar asemenea situatii te fac sa te intrebi de calitatea personalului care presteasaza functii de aplicat legea cand acestea nu le respecta si atunci cum sa nu de intrebi cum si prin ce evaluari ajung acestia sa ne apere de negalitati daca ei le safarsesc !!??? Si daca nu sunt prinsi ,ca Filip , primesc si onoruri,avansari si pensii speciale !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *