Pompierii sălăjeni au intervenit la un incendiu puternic la o hală din parcul industrial Tetarom

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi seară, la o hală din parcul industrial Tetarom din Cluj-Napoca. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri. Nu au fost raportate victime, potrivit Monitorul de Cluj.

UPDATE ora 22:02: Numărul echipajelor de pompieri a fost suplimentat. De asemenea, au fost solicitate în sprijin două autospeciale pentru stins incendii din cadrul ISU Alba și una din cadrul ISU Sălaj. La fața locului acționează șapte autospeciale de stins incendii, trei autoscări și două echipe SMURD și intervin peste 70 de pompieri, potrivit Știri de Cluj. Flăcările au cuprins în această seară o hală cu funcțiuni mixte, cu o suprafață de aproximativ 1.000 mp cu posibilitate de propagare la alte imobile din vecinătăți.

„A fost anunțat de scurt timp faptul că ar fi izbucnit un incendiu în incinta unei hale din parcul Tetarom. Cinci autospeciale de stins incendii și trei autoplatforme pentru intervenții și salvări de la înălțimi intervin în prezent”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Nu au fost raportate victime au mai transmis autoritățile, iar după stingerea incendiului pompierii vor stabili de la ce a pornit vâlvătaia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *