Pompierii sălăjeni s-au întrecut în competiția serviciilor profesioniste pentru situații de urgență

M

După ce ieri pompierii voluntari și-au arătat măestria în cadrul Concursurilor Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă, astăzi, 10 iunie 2022, a venit rândul pompierilor sălăjeni să concureze în competiția serviciilor profesioniste pentru situații de urgență. Astfel, s-au întâlnit la lina de start câte un echipaj din cadrul Detașamentului de pompieri Zalău, Secțiilor de pompieri Șimleu Silvaniei și Jibou, care au concurat cu multă dăruire și pasiune pentru prima poziție.

Probele de concurs au fost – Scara de fereastră (individual și pe echipe), Pista cu obstacole pe 100 metri (individual și pe echipe), Proba individuală cumulată (Duel), Ștafeta 4×100 metri și Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă.

După derularea probelor de concurs prima poziție și-a adjudecat-o echipajul de la Secția Jibou, urmat îndeaproape de echipajele Secției Șimleu Silvaniei și Detașamentului Zalău.

Comanda unității a adresat felicitări tuturor echipajelor participante accentuând totodată importanța nivelului de pregătire pentru oferirea unui răspuns optim și eficient în cazul producerii unor situații de urgență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *