Prefectul Dari Toma a participat la festivitatea organizată la IPJ Sălaj de Ziua Poliţiei Române

 

Prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, a participat, vineri, la festivitatea organizată la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, pentru marcarea Zilei Poliţiei Române.

La eveniment a participat și prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, Fontaine Sorin.

“Ultimii ani au însemnat pentru Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj un adevărat schimb de generaţii, în care care entuziasmul şi puterea de muncă a tinerilor poliţişti a luat locul experienţei celor care s-au retras din activitate.

Meseria de poliţist este, în primul rând, una vocaţională, pentru că ai nevoie de dăruire, devotament şi pasiune pentru a face faţă multiplelor provocărilor din zilele noastre.

Sunt convins că cei care şi-au început recent cariera de poliţist au toate aceste calităţi, astfel încât contribuţia lor la păstrarea ordinii publice să fie, în continuare, la fel de apreciată de cetăţeni, ca în cazul generaţiilor care i-au precedat.

Trebuie să dăm credit tinereţii, pentru că, pe lângă dotările atât de necesare, existente sau care vor mai veni, cea important resursă a acestui sistem rămâne omul.

Am încrederea că acest schimb de generaţii va însemna nu doar feţe noi, ci o nouă faţă a Poliţiei, una modernă, activă, implicată şi dedicată cetăţeanului şi ordinii publice”, a transmis celor prezenţi prefectul Dari Toma.

Tototdată, prefectul le-a urat tuturor poliţiştilor şi angajaţilor din sistem multă sănătate şi realizări profesionale pe măsura importanţei sociale a muncii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *