Prefectul Dari Toma la felicitat pe medicul de familie Gabriel Iluță pentru vaccinarea și testarea anti-COVID

Prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, a vizitat, marţi, cabinetul medicului de familie Gabriel Sorin Iluţă. Acesta este unul din medicii de familie ce realizează în cabinetul propriu atât vaccinarea anti-COVID, cât şi testatea cu teste rapide antigen a pacienţilor cu simptome ale infecţiei cu virusul SARS-CoV-2.
“Am ales, încă de la început, să fac vaccinarea şi testarea pacienţilor, chiar dacă asta presupune să fiu la cabinet de dimineaţa, până seara. Îmi place ce fac, îmi place să ajut cât mai multă lume cu probleme medicale”, precizează doctorul Gabriel Iluţă.
Acesta a adăugat faptul că, dată fiind supra-aglomerarea serviciilor de urgenţă din această perioadă, el recomandă pacieţilor săi să apeleze la aceste servicii doar în cazul în care este vorba de probleme grave de sănătate, care nu pot fi rezolvate de medicul de familie.
“Sunteţi un exemplu de bună practică în ceea ce priveşte implicarea medicilor de familie în lupta contra pandemiei. Mi-aş dori ca acest exemplu să fie urmat de cât mai mulţi medici de familie din judeţ. Vreau să vă felicit pentru tot ceea ce faceţi şi să vă urez sănătate şi putere de muncă”, a menţionat, la rândul său, prefectul Dari Toma.
În prezent, la nivelul judeţului Sălaj, 35 de medici de familie realizează, în cabinetele proprii, testarea rapidă cu teste antigen a pacienţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *