Premierul Olandei, Mark Rutte, și-a anunțat demisia

 


Premierul olandez, Mark Rutte, a anunţat vineri demisia guvernului său de coaliţie, invocând diferenduri „insurmontabile” după negocierile aprinse dintre cele patru partide la putere cu privire la politica de primire a refugiaţilor, transmite AFP.

Cel de-al patrulea guvern de coaliţie Rutte a căzut pentru că nu a fost în măsură să se înţeleagă asupra modului de a limita numărul solicitanţilor de azil în Ţările de Jos, după trei zile de negocieri tensionate.

Europarlamentarul CristianTerheș despre demisia Guvernului Olandei:

„Premierul olandez Mark Rutte a anunțat azi, 10.07.2023, că demisionează din fruntea partidului VVD și se retrage din politică, după ce guvernul acestuia a demisionat pe data de 07.07.2023 ca urmare a faptului că majoritatea parlamentară care-l susținea nu a ajuns la un acord în privința migrației.

Demisia guvernului Rutte vine după ce partidul acestuia a pierdut alegerile regionale pe data de 16.03.2023, câștigate de Partidul Fermierilor.

În noiembrie 2023 sunt programate alegeri anticipate în Olanda.

Amintesc faptul că premierul Rutte a fost unul dintre susținătorii aprigi ai agendei neomarxiste europene, impunând în Olanda o serie de proiecte în vederea confiscării pământurilor fermierilor, ce au condus la proteste masive ale acestora.

De asemenea, premierul Rutte a impus măsuri draconice în perioada pandemiei, dând ordin ca protestatarii olandezi să fie zdrobiți în bătaie de poliție. Am fost personal la un protest în Amsterdam pe data de 02.01.2022 când un protestatar a fost rupt efectiv de un câine polițist.

Nu în ultimul rând, premierul Rutte s-a opus abuziv continuu, până la finele anului trecut, intrării României în Schengen.

Semnalul dat de această schimbare majoră din Olanda este un exemplu că atunci când poporul votează patrioți, clasa politica trădătoare neomarxistă pleacă acasă.

P.S. Fotografia este de la protestul din Amsterdam, din data de 02.01.2022.”, transmite europarlamentarul Cristian Terheș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *