Preotul ortodox din Lemniu (com. Letca) organizează o tabără pentru copii

În perioada 18 – 22 iulie, în satul Lemniu, comuna Letca, se organizează o tabără creștin-ortodoxă pentru tineret, grație unui parteneriat între Parohia Ortodoxă Lemniu – cu filiile Toplița și Purcăreț , Consiliul Local Letca și Consiliul Județean Sălaj.

Tabăra se numește ”Copilăria, tărâm al jocului”, iar inițiatorul – Preotul Vasile Mureșan – propune în program o serie de activități pentru tinerii participanți care să îmbine utilul cu plăcutul: discuții duhovnicești, ateliere creative, activități sportive, jocuri de echipă, seară de film, drumeții pe raza comunei Letca, rugăciuni de seară.

Anunțul privind organizarea taberei a fost făcut de preotul Vasile:

”Dragi copii, Parohia Ortodoxă Lemniu împreună cu Consiliul Județean Sălaj și Consiliul Local Letca vă invită să participați la activitățile din cadrul taberei creștin – ortodoxe. Pentru cei care doresc să participle, formulare de înscriere se găsesc la casa parohială. Există telefon de contact pentru cine dorește mai multe detalii. Vă așteptăm cu drag! Al vostru, Părintele Vasile”

Tabăra este gratuită, fiind finanțată integral de cei trei parteneri ai proiectului. Înscrierile se fac în baza unui formular de înscrieri, iar detalii privind evenimentul se pot afla de la preotul organizator la numărul de telefon 0756.376.256.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *