Preotul ortodox Marius Nemeș implicat în ajutorarea refugiaților ucraineni

Luni, 28 februarie, un grup de tineri din Zalău s-au organizat și au adunat 7 mașini pline cu ajutoare constând în alimente neperisabile, pături, îmbrăcăminte, încălțăminte noi, obiecte de uz personal, materiale de igienă, pampersi, apă etc, pe care le-au transportat în Sighetu Marmației la sediul Uniunii Ucrainienilor din România filiala Sighet.

Printre tinerii implicați în această campanie de ajutorare se află și preotul ortodox Marius Nemeș – un tânăr zălăuan care s-a implicat în multe alte cazuri caritabile.

Aceste ajutoare vor ajunge cu siguranță la cei aflați în suferință in aceste momente prin grija preotului ucrainean din Sighet și deputatului Nicolae Miroslav Petreţchi – reprzentantul miroritatilor ucrainieni.

Grupul din Zalău își propune ca in zilele următoare sa adune nii ajutoare care vor fi distribuite la Manastirile din Sălaj unde vor fi cazați refugiați din Ucraina.

„Cel ce se gândește la Dumnezeu cinstește pe orice om, află ajutor de la orice om prin voința ascunsă a lui Dumnezeu și cel ce apară pe cel asuprit are pe Dumnezeu de partea sa. Iar cel ce întinde brațul său spre ajutorul aproapelui primește brațul lui Dumnezeu în ajutorul său. Vreau pe această cale să mulțumesc tuturor sălăjenilor care s-au implicat activ și au contribuit la ajutorarea ucrainienilor care fug din calea războiului”, declară preotul Marius Nemeș. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *