Președintele CJ Sălaj a participat la Ziua Națională a Contabilului Român, ediția a XIX-a

 


🤝 Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a răspuns afirmativ invitației experților contabili de a le fi alături, și în acest an, la Ziua Națională a Contabilului Român, ediția a XIX-a, desfășurată astăzi, 13 iulie.

📌”Consider că aceste întâlniri sunt obligatorii în viața unei comunități, iar noi, cei de față, suntem datori să le dăm speranță celor pe care îi reprezentăm, deoarece împreună putem gestiona problemele de zi cu zi, iar societatea să progreseze așa cum ne dorim. Cel mai sănătos obicei este acela de a lucra împreună, în echipă, și salut inițiativa CECCAR-ului de a ne vedea în fiecare an. Aportul pe care îl aduceți, cu profesionalism, în activitatea fiecărui agent economic este vital mediului de afaceri sălăjean, fără de care județul nostru nu ar putea prospera. Vă mulțumesc pentru colaborarea pe care o aveți cu Consiliul Județean. ”La mulți ani” și multă putere de muncă în viitor”, a transmis Dinu Iancu-Sălăjanu.

✒️Conducerea Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), filiala Sălaj, a apreciat parteneriatul dintre organismul profesional și Consiliul Județean Sălaj, împreună cu Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România, demarat în anul 2022, care își propune promovarea educației financiar-contabile, atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea locală, valorificarea competențelor liber-profesioniștilor contabili în elaborarea strategiilor de creștere inteligentă la nivel local și regional, promovarea sustenabilității și a economiei circulare la nivel local și regional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *