Președintele CJ Sălaj i-a felicitat pe salvatorii ISU-Porolissum

🤝 Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a participat, astăzi, la prezentarea raportului de activitate pentru anul 2021, al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj.

🧑‍🚒 Potrivit bilanțului, pe parcursul anului 2021, pompierii sălăjeni au efectuat aproape 1.000 de controale de prevenire privind apărarea împotriva incendiilor și protecția civilă. De asemenea, au intervenit în peste 6.000 de situații de urgență, două treimi reprezentând misiuni operative pe linia asigurării asistenței medicale de urgență și acordarea de prim ajutor calificat.

🚒 În luna august, două echipaje ale ISU Sălaj, formate din doi ofițeri și 13 subofițeri, au participat la misiunile de stingere a incendiilor de pădure din Grecia. Pentru curajul și profesionalismul de care au dat dovadă, pompierii au fost răsplătiți cu distincții și embleme de onoare.

➡ Cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sălaj, unitatea și-a întărit capacitatea de intervenție, prin achiziția unui peridoc pentru barca din dotare, a 14 detectoare de gaz portabile, precum și a unui agregat de descarcerare. De asemenea, a achiziționat un container de pregătire specializat, care va fi operaționalizat în 2022.

📌 „Apreciez rezultatele dumneavoastră din perioada anului trecut și vă asigur de toată disponibilitatea mea morală și materială și în etapa următoare. Ceea ce faceți și întreprindeți zi de zi, ceas de ceas, nu este altceva decât ceea ce se cheamă prevenție și reacție vizavi de viața oamenilor, de siguranța bunurilor și materialelor de interes comun și particular. Dragi salvatori, exprimându-mă metaforic, structura dumneavoastră este una care poate fi definită ca fiind îmbucurătoare de oameni. Nu am nimic a vă cere, fiindcă tot ceea ce trebuia să faceți, ați făcut, așa că, bunăoară, îmi revine nobila misiune de a vă felicita simplu, dar special, pentru reușite. Cetățenii Sălajului, împreună cu mine, vă mulțumesc și vă urează succes în continuare. Sunt sigur că îl veți avea”, a transmis Dinu Iancu-Sălăjanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *