Președintele CJ Sălaj s-a întâlnit cu ambasadorul Republicii Populare Chineze în România

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a avut astăzi, 9 august, întâlniri și discuții cu factorii responsabili în implementarea a două proiecte majore de infrastructură rutieră, vitale pentru dezvoltarea economică și socială a județului: Autostrada Transilvania și Varianta Ocolitoare Zalău.
🤝 În prima parte a zilei, conducerea Consiliului Județean Sălaj a primit vizita delegației Ambasadei Republicii Populare Chineze în România, condusă de Excelența Sa ambasador HAN Chunlin. Discuțiile dintre cele două părți s-au axat pe stadiul execuției, de către societatea chineză Sinohydro, a Variantei Ocolitoare Zalău, proiect demarat în vara anului 2020 și ajuns la un stadiu de implementare de aproximativ 50%.
📌 ”Cer respectarea termenelor contractuale și un ritm mai accelerat al lucrărilor. Proiectul Variantei Ocolitoare face parte din infrastructura rutieră atât de importantă pentru economia și bunăstarea municipiului Zalău și ale județului Sălaj. Sunt preocupat de evoluția lucrărilor și chiar dacă instituția Consiliului Județean nu are atribuții administrative în derularea proiectului, vom face tot ce depinde de noi pentru ca ritmul lucrărilor să crească. Am convenit cu domnul ambasador Han să rămânem în contact pentru a monitoriza evoluția lucrărilor, iar Excelența Sa mi-a dat asigurări că vor găsi soluții împreună cu partea română pentru a finaliza lucrarea cât mai repede posibil”, a precizat Dinu Iancu-Sălăjanu, la sfârșitul întrevederii cu delegația chineză.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *