Președintele Sportul Șimleu, Gurzău Ioan, după victoria de acasă cu SCM Zalău

Derby-ul Sălajului din Liga a III-a disputat ieri, pe stadionul Măgura între Sportul Șimleu și SCM Zalău s-a încheiat cu 1-0 pentru elevii lui George Zima.

După victoria mare obținută de simleuani, președintele echipei Gurzău Ioan a reconfirmă faptul că a avut „mână bună” când a decis să-l aducă la echipă pe tânărul antrenor George Zima.

Sportul Șimleu este ca și salvată de la retrogradare și va evolua în Liga a III-a și în sezonul următor, campionat în care își propune să realizeze lucruri mai mărețe.

„Parcursul bun din acest retur s-a materializat cu o victorie împotriva Zalaului care ne dă speranțe pentru campionatul următor. Mă bucură prezența la meci a conducerii orașului care ne-au susținut când puțin ne dădeau speranțe cu doar patru jucători din afara județului.

Am acumulat 25 de puncte după 16 etape. Zalăul în campionatul trecut acumulat 15 puncte după 16 etape cu un buget dublu decât al nostru.

Regret foarte mult că meciurile nu se dispută cu spectatori unde am avea o prezență foarte mare având în vedere revenirea Șimleului în fotbalul Ligii a 3-a.

Mă bucur pentru acești jucători minunați care au reușit o performanță la care foarte puțină lume aveau încredere. Când am propus să duc un antrenor tânăr la Șimleu mulți au râs de mine. Azi rolurile s-au inversat și ne bucurăm pentru reușitele noastre”, a declarat în exclusivitate pentru Monitorul de Sălaj, președintele Sportul Șimleu, Gurzău Ioan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *