Președintele TSD Sălaj împreună cu zeci de tineri au donat sânge

 

Un grup de tineri de la TSD Sălaj, în frunte cu președintele Vlad Pașcalău, au făcut un gest umanitar și au donat sânge pentru a ajuta persoanele aflate în nevoie.

Peste douăzeci de tineri din tot județul au fost prezenți la Centrul de Transfuzie Sangvină Sălaj unde au donat sânge, iar în schimb au primit bonuri valorice cu care au  cumpărat alimente pe care le-au donat familiilor nevoiașe.

La eveniment au fost prezenți alături de zecile de  tineri și președintele TSD Sălaj, Vlad Pașcalău, consiliera municipal Zalău, Anda Ciobanu, președintele TSD Jibou, Flaviu Șigovan, vicepreședinții TSD Sălaj Andreea Nicoară, Puiu Unguraș, Sorin Criste, secretara PSD Zalău, Narcisa Panie.

„Azi ne-am hotărât să nu lăsăm o zi de primăvară atât de frumoasă fără să facem o faptă bună și ne-am dat întâlnire înainte de prânz la Centrul de Transfuzie Sangvină din Zalău, să donăm sânge.

Am fost peste 20 de tineri social-democrați din tot județul, bine dispuși și entuziaști. Ne-am făcut ziua frumoasă. Mi-ar plăcea să aibă parte cât mai mulți oameni de sentimentul de bine pe care îl ai când faci ceva pentru cei aflați în mare nevoie. Cred că se poate spune că am dăruit o mică parte din viața noastră pentru viața altor oameni. Și e atât de ușor.

Fiecare am primit în schimbul sângelui donat câte un cupon valoric. Le-am pus pe toate la un loc, am făcut o sumă frumușică, pe care am decis să o donăm în favoarea unor cazuri sociale, familii cu mari greutăți financiare, să le facem și lor ziua mai bună.

Am trăit un sentiment deosebit, ca o zi plăcută de primăvară!”, transmite președintele TSD Sălaj, Vlad Pașcalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *